Loading...

Fred öppnar dörren till både frid och nya möjligheter

attefallshus med panoramafönster sedda inifrån vardagsrum

Vi på Husteamet är glada att kunna presentera en ny stjärna bland våra attefallshusmodeller – Fred. Med en smart lösning på det klassiska sadeltaket och i två olika utföranden – Premium och Eko – gör Fred det mesta av sina 30 kvm och erbjuder maximalt med utrymme och möjligheten till extra pengar på fickan.

Vi har lyssnat på er

Fred är inte bara vilken husmodell som helst – huset är resultatet av att vi lyssnat till våra kunders behov och önskemål. Många har uttryckt en önskan om mer utrymme och att göra det mesta av takhöjden utan att överstiga de tillåtna 4 metrarna till taknock.

Lösningen? En arkitektritad attefallshusmodell med något mindre lutning i sadeltaket och en design där sovrummet går hela vägen upp till taket. En svensk, klassisk känsla i modern tappning, helt enkelt.

Resultatet?

 • Ett klassiskt sadeltak som fortfarande skyddar mot vatten och fukt året om
 • Ett sovrum med högt nog i tak att bekvämt rymma en våningssäng
 • Möjlighet att få plats med fler gäster eller hyresgäster i attefallshuset – särskilt fördelaktigt om du ska hyra ut huset, då fler sovplatser direkt innebär större intäkter!
 • En härlig känsla av rymd och ljus i hela huset

Förstklassiga Fred Premium

husteamets husmodell fred premium i thermowood med träveranda

Fred Premium bjuder på en rad finesser som gör att huset känns större och mer elegant. I grundutförandet ingår:

 • Panoramafönsterpartier ger en rymlig känsla och en imponerande utsikt.
 • Badrummet är utrustat med vägghängd toalett, rundade duschväggar och en badrumskommod med spegel och inbyggd LED-belysning.
 • Golvvärme i badrummet med termostat ger en skön komfort under kalla månader.
 • Sovrummet har flera fönster och en skjutdörr för att effektivt utnyttja utrymmet
 • En stadig stege till loftet har bekväma handtag på sidorna.

grått kök och vardagsrum med gul soffa i välinrett attefallshus 30 kvm

Här kan du läsa mer om Fred Premium och spana på tillval i vår husbyggare.

Fördelaktiga Fred Eko

husteamets attefallshus modell Fred eko i ljust trä i en skogsdunge

Fred Eko är en ekonomiskt fördelaktig modell som erbjuder samma grundkonstruktion och isolering som Premium-modellen, men med enklare utrustning. Dessa justeringar gör det möjligt för dig att installera ett attefallshus för under en miljon – inklusive kranlyft och, stadig betongplintsgrund och besiktning. I Fred Eko ingår bland annat:

 • Golvmonterad toalett
 • Badrumskommod med spegel
 • Vanlig dörr till sovrum
 • En standardstege till loftet

Duschväggar går att få som tillval, men är du ekonomiskt sinnad är det lätt att satsa på snygga duschdraperier.

våningssänger i attefallhus med extra högt i tak

Eko står för ekonomiskt

Tanken med ekomodellen var att vi vill ge kunder möjligheten till ett rymligt i hög standard även under turbulenta tider som dessa, då många husägare behöver dra åt svångremmen.

Trots sin enklare utrustning behåller Fred Eko den höga kvaliteten som kännetecknar alla våra husmodeller. Den är ett utmärkt alternativ till dig som vill tjäna pengar genom att hyra ut attefallshuset.

Här kan du läsa mer om Fred Eko och spana på tillval i vår husbyggare.

Varför namnet Fred?

Förvisso har alla våra husmodeller fått ett eget förnamn, men just namnet Fred är lite speciellt. För visst kan ordet fred ha en helt egen betydelse?

Modellen skapades i en tid av global osäkerhet, med en önskan om att fokusera på lugn, stabilitet och möjligheter. Den står för ett lugnt och harmoniskt hem – en plats där du och din familj kan hitta en fristad och en ekonomisk trygghet, oavsett vad som händer i världen runt omkring.

Fred är mer än bara ett namn – det är en symbol för den trygghet och frid vi strävar efter att skapa med våra attefallshus.

Kom och se själv på husexpo den 3 juni

Det är en sak att läsa om huset online. Det är en helt annan sak att få uppleva det själv. Därför kommer Fred finnas bland våra demohus på Nybygget i Arlanda. Huset kommer finnas på plats den 3:e juni och det gör självklart vi också, redo att svara på alla era frågor och gå på rundvandring.

Vi ser fram emot att få dela med oss av detta smarta och välkomnande attefallshus till er. Om du redan nu vill höra mer eller diskutera vilken attefallshusmodell som kan passa bäst för dina behov, hör av dig. Vi finns alltid här för att guida dig genom husdjungeln fram till ditt drömhus!

Husmodellen Fred finns på Nybygget i Stockholm från 3:e juni!

Ring oss och fråga