Om oss

Husteamets fokus är en hållbar miljö ”from nature to nature”. I våra hus används endast full utvecklat virke som ersätter den avverkade skogen med nyplanterad skog. Unga skogar på väg att växa har större kapacitet att binda koldioxid än äldre skogar som har minskat sin kapacitet, vilket innebär enorma fördelar för miljö och människor.

Våra Attefallshus och Fritidshus är ritade av Sebastian Ples som har passion och känsla för moderna ekologiska hus med enkla former, smarta funktioner miljövänliga naturmaterial av högsta kvalitet som står sig i generationer.

 • Levereras nyckelfärdigt 14-16 veckor efter kontraktsskrivning.
 • Vinterisolerade hus för året runt boende i nordisk klimat.
 • Vi uppfyller brand- och säkerhetskraven.
 • Våra hus uppfyller tillgänglighetskraven.
 • Våra hus är fackmannamässigt utförda efter Svenska branschregler.
 • El, VVS & våtrum utförs i enlighet med svenska branschregler och krav.

Tillverkningen av Husteamets hus sker i Baltikum, vilket innebär hög produktionssäkerhet och höga miljökrav. Garanti på våra hus är 5 år på stomme och fönster.

Intresseanmälan

Vill du bygga ett attefallshus? Intresserad av en skräddarsydd lösning för ett nyckelfärdigt fritidshus som ger möjlighet till bättre boende och passar just er? Skicka en intresseanmälan så tar vi kontakt med er och skapar en unik lösning efter era behov. Du binder dig inte till något genom att skicka en intresseanmälan.


  Husteamet (tidigare Attefallsteamet)
  Besöksadress:
  Nybygget 101
  195 61 Arlandastad

  Botorget Invest AB
  Org. nr: 559201-4889

  073- 422 78 00
  070-310 01 01
  info@husteamet.se
  Integritetspolicy