Loading...

Fred 30 Premium

30m2 + loft 

Inkl. transport & lyftkran (Stockholmsregionen)
Leveranstid 14-16 veckor

Från 829 000 kr

I detta arkitektritade attefallshus, Fred Premium, har man valt en smart taklutning med förhöjd vägg som bidrar till mer rymd inne i huset. Huset har trots detta ett traditionell sadeltak.

Dom stora panoramafönsterna skapar ljus och rymd inne rummet, där gränsen mellan inne och ute suddas ut.  På så sätt känns utsidan som del av insidan och upplevelsen blir ett luftigare utrymme inomhus.

Vardagsrummet har öppen planlösning mot matplats och kök med glasdörrar till terras som smälter in i det stora panoramafönstret.  Sovrummet har öppet ända upp till tak och gör det möjligt att ha en våningssäng i sovrummet och längre garderober för mer förvaring. En ljuvlig lösning för djupa andetag och fokuserat lugn oavsett användningsområde. I det lyxiga badrummet  kaklad med kakel och klinker, spegel med LED-belysning, vägghängd toalett, kommod med förvaring  och värmegolv. Även här skapas extra rymd tack vare ytterligare fönster.

Ett öppet loft finns ovanför badrummet och erbjuder ytterligare sovplats eller förvaring.

Välj rätt tak för dina behov

Ett sadeltak erbjuder optimalt klimat anpassat skydd för vårt nordiska klimat. Det är effektivt för snörengöring och att motstå fukt och vattenskador. Samtidigt ger det den klassiska looken.  Till den här modellen kan du välja ett sadeltak i plåt eller ett grönt tak med sedum.

Mosstak eller sedumtak

Olika sorters gröna tak har använts i Sverige i hundratals år. Historiskt sett har mosstak eller gräsbeklätt tak varit populärt. Nu används dock alltmer sedumtak, där taket täcks av den blomstrande, gröna växten sedum. Sedum ger ett vackert, naturnära intryck, samtidigt som växterna både isolerar och suger upp regnvatten. Som bonus är blommorna populära bland honungsbin som är en viktig del av vårt ekosystem.

Plåttak

Plåttak är också ett klassiskt smart val. Fördelar med plåt är att det är ett lätt och mycket tåligt material som förlänger livslängden på ditt attefallshus utan att kräva särskilt mycket underhåll. Plåt har även låg klimatpåverkan, särskilt plåttak som Husteamets, som skapas av återvunnet material.

Ring oss och fråga