Demohus till salu - Selma bastuhus 15m2

Fred 30 Premium

30m2 + loft

 • I detta arkitektritade attefallshus, Fred Premium, har man valt en smart taklutning med förhöjd vägg som bidrar till mer rymd inne i huset. Huset har trots detta ett traditionell sadeltak.

  Dom stora panoramafönsterna skapar ljus och rymd inne rummet, där gränsen mellan inne och ute suddas ut.  På så sätt känns utsidan som del av insidan och upplevelsen blir ett luftigare utrymme inomhus.

  Vardagsrummet har öppen planlösning mot matplats och kök med glasdörrar till terras som smälter in i det stora panoramafönstret.  Sovrummet har öppet ända upp till tak och gör det möjligt att ha en våningssäng i sovrummet och längre garderober för mer förvaring. En ljuvlig lösning för djupa andetag och fokuserat lugn oavsett användningsområde. I det lyxiga badrummet  kaklad med kakel och klinker, spegel med LED-belysning, vägghängd toalett, kommod med förvaring  och värmegolv. Även här skapas extra rymd tack vare ytterligare fönster.

  Ett öppet loft finns ovanför badrummet och erbjuder ytterligare sovplats eller förvaring.

  Välj rätt tak för dina behov

  Ett sadeltak erbjuder optimalt klimat anpassat skydd för vårt nordiska klimat. Det är effektivt för snörengöring och att motstå fukt och vattenskador. Samtidigt ger det den klassiska looken.  Till den här modellen kan du välja ett sadeltak i plåt eller ett grönt tak med sedum.

  Mosstak eller sedumtak

  Olika sorters gröna tak har använts i Sverige i hundratals år. Historiskt sett har mosstak eller gräsbeklätt tak varit populärt. Nu används dock alltmer sedumtak, där taket täcks av den blomstrande, gröna växten sedum. Sedum ger ett vackert, naturnära intryck, samtidigt som växterna både isolerar och suger upp regnvatten. Som bonus är blommorna populära bland honungsbin som är en viktig del av vårt ekosystem.

  Plåttak

  Plåttak är också ett klassiskt smart val. Fördelar med plåt är att det är ett lätt och mycket tåligt material som förlänger livslängden på ditt attefallshus utan att kräva särskilt mycket underhåll. Plåt har även låg klimatpåverkan, särskilt plåttak som Husteamets, som skapas av återvunnet material.

Från 859 000 kr

inkl. transport & lyftkran
(stockholmsregionen)

Bygg online

Leveranstid: 14-16 veckor

Vår styrka är att kombinera hög flexibilitet med rätt kostnader samt snabb och säker produktion på vår egna toppmoderna fabrik. Vi bygger med miljövänliga naturmaterial av högsta kvalitet och erbjuder nyckelfärdiga lösningar. Vi skapar specialsnickerier på egna fabriken. Dörrar, trappor, fönster, hyllplan, glaspartier, måttbeställda/inbyggda skåp, köksöar, m.m. tillverkas på plats av våra skickliga hantverkare. Alla el-, VVS- och våtrumsarbeten utförs i enlighet med rådande svenska branschregler och krav.

Husteamet (tidigare Attefallsteamet)
Besöksadress:
Nybygget 101
195 61 Arlandastad

Botorget Invest AB
Org. nr: 559201-4889

070-310 01 01
073- 422 78 00

info@husteamet.se
Integritetspolicy

Ring oss och fråga