Loading...

Fritidshus har länge varit en symbol för avkoppling, kvalitetstid och återkoppling till naturen. Men vår senaste modell, Frida 80, tar detta koncept till en helt ny nivå.

Hur vi designade Frida 80

Som så ofta när det handlar om att hamna rätt med husdesign så lyssnade vi på er.

“Vi plockar upp vad kunderna pratar om och önskar sig och sedan ser vi hur vi kan infoga det i designen på nya fritidshusmodeller.”

— Ulrik Lund, Husteamet

Ett önskemål vi ofta har stött på är fler fönster på långsidan, vilket resulterade i Frida 80s otroliga ljusinsläpp. För de som önskar lite extra lyx kan en bastu läggas till som tillval, smidigt placerad i anslutning till badrummet. Det innebär en mindre justering av kökets planlösning, men utan att ge avkall på varken arbetsyta eller utrustning.

interiör på Frida 80, fritidshus med stora panoramafönster längs långsidan i vardagsrum och öppet kök

Psst vill du veta en hemlis?

Frida 80 heter så för sina 80 kvm, men hon bär på en hemlis. Planlösningen uppgår nämligen till hela 83 kvm totalt. Det innebär 3 kvm på köpet – vad ska du göra med ditt bonusutrymme?

Varde ljus

När du kliver in i Frida 80, möts du av en öppen planlösning där köket och allrummet tar centerplats. Genom tidigare nämnda panoramafönster flödar dagsljuset in och skapar en atmosfär där gränsen mellan inne och ute nästan suddas ut.

sovrum i fritidshus med dubbelsäng, vita garderober och stort ljusinsläpp från breda fönsterpartier

Samma ljusa känsla återfinns i sovrummen, där du genom stora fönsterpartier kan ta del av årstidernas skiftningar och naturens lugn. Högt nog i tak för våningssäng – eller bara för med ljus och känsla av rymd.

Balans mellan funktion och design

Från de intelligenta förvaringslösningarna till de särskilt utvalda materialen som inte bara ser vackra ut men också tål det skandinaviska klimatet – allt har tänkts igenom med omsorg.

Ett fritidshus om 80 kvm är på ett sätt stort och litet på samma gång. Därför är balansen mellan funktionalitet och design oerhört viktig i dessa hus. Vad som gör Frida 80 extra speciell är hur varje kvadratmeter används för att maximera boendets komfort. Från de intelligenta förvaringslösningarna till de särskilt utvalda materialen som inte bara ser vackra ut men också tål det skandinaviska klimatet – allt har tänkts igenom med omsorg.

Men det är inte bara funktionaliteten som sätter Bob i särklass. Estetiskt sett är detta fritidshus en ren dröm. Den moderna designen med rustika inslag ger en känsla av ett samtida hem samtidigt som det smälter perfekt in i den naturliga omgivningen. Imponerande, användbart, inbjudande.

baksida fritidshus 80 kvm med träfasad, flera fönster i naturmiljö

Stort hus, stora intäkter

Med tre rymliga sovrum har Frida 80 inte bara plats för avkoppling, utan modellen erbjuder också potential för uthyrning. Om du någonsin har funderat på att investera i ett fritidshus på 80 kvm för uthyrning, kan Frida 80 vara den perfekta modellen för dig. Avskilda rum med öppningsbara fönster, generösa gemensamhetsutrymmen, och möjlighet till både avslappnande uteplats och energivande bastu: det här är en dröm för semesterfirare som söker den ultimata upplevelsen.

  • Genom att hyra ut huset kan du snabb betala av investeringen
  • Passiv inkomst = mer pengar på banken
  • När du inte hyr ut huset är det perfekt för gäster, släkt, eller varför inte ett härligt hemmakontor

Och när dagen är slut, vad kan vara bättre än att kliva ut på terrassen genom de stora fönsterpartierna och njuta av solnedgången? Med Frida 80 får du inte bara ett nyckelfärdigt fritidshus – du får en plats att skapa minnen som varar livet ut.

Vi kan fritidshus

Kontakta oss idag för att lära dig mer om Frida 80, eller någon av våra andra fritidshusmodeller. Vi har hjälpt hundratals kunder igenom det som annars kan kännas som en djungel när det kommer till husköp. Som alltid hittar du oss på Nybygget i Arlanda. Vi ser fram emot att hjälpa dig hitta ditt drömhem!

Ring oss och fråga