Loading...

På Nybygget Arlanda kan du själv prova på några av våra senaste modeller. 

Snart är våren här (eller vi vill i alla fall tänka oss det såhär i januarimörkret) och det har blivit dags att byta ut några av våra demo-exemplar på husutställningen Nybygget i Arlanda. Passa på och köp dessa visninghus innan någon annan snappar upp dem!

Nybygget Arlanda – visningshus

Nybygget i Arlanda har du möjlighet att se och gå runt i våra visningshus. På sätt kan du verkligen få dig en känsla om utrymmet, rymden, ljuset. Du kan gå runt i rummen, slå dig ner i soffan, och leva dig in i hur det skulle kännas att ha just det här huset på din tomtnärbild på bastuhus i ljust trä med terrass som står som visningshus. Kanske blir det en perfekt utökning på ditt sommarställe, eller en smidig lösning när barn och barnbarn kommer på besök. Du sparar pengarna som annars måste läggas på hotell eller andra lösningar och kan investera i en långsiktig lösning i stället.

Just nu har vi även ett demo-exemplar av vårt populära bastuhus Selma ståendes på Nybygget. Ett kanske särskilt lockande alternativ så här mitt i vintern när vi längtar efter värme och återhämtning.

Utförsäljning av demo-ex i Arlanda

Just nu har du chansen att köpa ett av våra demo-exemplar till ett starkt rabatterat pris.  Det här är attefallshus med exklusiva tillval som snabbt kan levereras till dig. Tillvalen är framplockade för att ge besökare en stark känsla för allt som är möjligt med de här två attefallshusmodellerna. Demo-exemplaren innehåller bland annat tillval som golvvärme, exklusivare LED-belysning och premiumkök.

Attefallshusen Louise och Charlotta är två av våra absoluta favoriter men nu är det dags att byta ut och kunna visa er nya, inspirerande hus. Demo-exemplaren kan levereras omgående. Installation på befintlig grund är inkluderat i priset.

Visningshus 1 – Louise 30m2

närbild på premiumvariant av attefallshus Louise 30 kvm med stora fönsterpartier på Nybygget ArlandaAttefallshusen i Louise-serien stoltserar med moderna linjer och en avskalad, skandinavisk design i otroligt god smak. Den här modellen är en Louise 30 Premium om 30 kvm i planlösning C som är den mest exklusiva varianten. Här finns utrymme för sovrum både på bottenplan och loft, stora skjutdörrar ut till terrass och rymligt badrum.

Extra allt

Tillvalen till det här demo-exemplaret har vi plockat fram fram för att verkligen betona en smakfull, självklar elegans. Thermo wood-fasad och entrétak i glas välkomnar gäster och inne i stora rummet lyser en deluxbelysning med dimmer. Premiumkök inkluderar diskmaskin och i badrummet finns en inbyggd tvättmaskin. Extra förvaringsutrymmen gör det enkelt att hålla utrymmet rent och luftigt.

Vi säljer den här husmodellen Louise 30 med alla sina tillval och nästan 215 000 kr rabatt. Läs mer om huset här. Vid intresse, kontakta oss direkt.

Visningshus 2 – Charlotta 30m2

En pålitlig, klassisk modell är Charlotta, attefallshus om 30 kvm. Även denna modell är i planlösning C, vilket innebär dubbla sovrum medfalurött attefallshus med spröjsade pardörrar mot terrass som visningshus en dold trappa upp till loftet som har gott om utrymme för mer än sängen. Spröjsade dubbeldörrar ger härligt ljusinsläpp och bidrar samtidigt till den där ljuvliga, romantiska designen som påminner om somrar på landet. Den faluröda träfasaden gör sitt till.

Genväg till bekvämt boende

Här har vi också varsamt valt ut tillval som inspirerar till lugn och bekvämlighet. Premiumkök med diskmaskin, integererad tvättmaskin i badrummet, deluxbelysning och parkettgolv gör det här attefallshuset till en investering för framtiden.

Du kan läsa mer om husmodellen Charlotta 30 här. Demo-rabatten på nästan 150 000 kronor gör det här visningshuset till ett riktigt kap. Kontakta oss, kom förbi Nybygget i Arlanda för att ta en titt och slå till idag!

Låt oss visa dig runt

Vi vet hur upplevelsen av ett attefallshus verkligen kan få kunder att förstå hur mycket man kan göra med 30 kvm attefallshus och samtidigt slippa krångliga bygglovsregler med dyra prislappar. Därför finns vi tillgängliga på Nybygget för att svara på frågor och låta dig prova på husen. Vi finns där varje onsdag, 14-19 och lördag-söndag 11-16. Vi anpassar oss även gärna till ditt schema vid tidsbokning. Maila info@husteamet.se om du är intresserad och läs mer om våra visningshus på Nybygget Arlanda. Men skynda dig, de här demo-exemplaren kommer inte finnas kvar länge. Välkommen!

Ring oss och fråga