Loading...

Ett kupolhus är inte bara ett fritidshus. Det är en investering i framtiden med många fördelar och en möjlighet att sticka ut i grannskapet. 

kupolhus i snö en solig dag

Välkommen till en värld där hypermodern arkitektur möter morgondagens innovation för att skapa ett enastående fritidshus utan motstycke. Ett geodediskt kupolhus är hållbart, användbart, och riktigt, riktigt snyggt. Känner du dig sugen på att slå till och letar efter fördelar med kupolhus? Låt oss ge dig fyra argument för att ge dig hän (plus ett till, som kanske är det allra starkaste).

ett argument för att bygga kupolhus är det naturliga ljusinsläppet

Fördelar med kupolhus

  1. Hållbarhet: kupolhusets form gör den otroligt stabil och motståndskraftig mot vind och väder, vilket innebär ett mer hållbart boende som kräver mindre underhåll. Dessutom kan husen tack vare sin unika konstruktion byggas med mindre material, även detta en del i hållbart bygge.
  2. Energieffektivitet: husets runda form minskar vindmotstånd och eftersom ingen onödig energi läggs på att värma upp oanvända hörn minskar elförbrukningen avsevärt.
  3. Harmoni i trädgården: den geodediska kupolens aerodynamiska utseende låter kupolhuset smälta samman med din trädgård och omgivande natur, för att skapa en naturlig och harmonisk livsstil. Det är slående och sömlöst på samma gång.
  4. Det blir områdets snackis: det går inte att hymla med att kupolhusen drar uppmärksamhet. Om du vill att ditt hem ska reflektera din kreativa sida och stå ut från mängden, då är detta valet för dig.

i moon escape från husteamet ingår badrum, kök och allt man behöver för boende

 

Potential att hyra ut kupolhus

Är man riktigt smart inreder man kupolhuset som gästhus och hyr ut det när man inte använder det själv. Att hyra ut ett attefallshus är alltid en smart idé som kan dra in gott om pengar, men att hyra ut ett kupolhus ger omedelbara möjligheter att höja priset. Detta tack vare den exklusiva känslan och unika typen av boende.

Om du vill hyra ut ditt kupolhus kan du få upp hyran genom att trycka på husets:

  • Häftiga design och boendeupplevelse
  • Otroliga ljusinsläpp och härliga fönster
  • Potential för imponerande bilder och annan content till sociala medier

Här kan du läsa mer om att hyra ut fritidshus och hur mycket du kan tjäna på uthyrning.

interiör i ett kupolhus från husteamet med trädetlaljer, stor säng och fönster med utsikt mot naturen

Är det dags att låta din dröm bli verklighet?

Med så många fördelar och möjligheter är det lätt att se varför kupolhus blir allt populärare bland privatpersoner som söker efter något annorlunda och meningsfullt. Vi på Husteamet har valt att vara steget före, med vårt kupolhus Moon Escape. Här får du tillgång till alla kupolhusets bästa sidor, utan att behöva tänka på arkitektritningar och innehåll. Huset leveras direkt till dig. Då är det komplett med badrum, kök, sovrum och allt annat som behövs för att kunna bo bekvämt i huset.

Om du är nyfiken, kolla mer på Moon Escape här, fyll i en intresseanmälan, eller ring oss direkt för att få svar på dina frågor. Nuvarande leveranstid är ca 14-16 veckor och vi är med dig varje steg på vägen, ända tills din dröm är verklighet. Välkommen till framtiden – din framtid!

Ring oss och fråga