Loading...

Tidningen Expressen rekommenderar Husteamets bastuhus Selma inte bara en utan två gånger i sina bilagor!

inuti en bastu i dagsljus med mörka trälavar, ljusa träväggar hink och ris

Expressens magasin Leva & Bo är Sveriges mest sålda veckomagasin för inredning, mat och trädgård. Här tipsar experterna om heminredning, guidar till gott liv både i vardag och fest och skriver om, som de själva säger, ”spektakulära hus”. På sistone har de publicerat flera artiklar om sina favorithus i småformat. Husteamets bastuhus Selma har varit med i två av deras topplistor.

Husteamet i Expressens topplistor

Det är i en artikel om bastuhus och en om minihus som Selma visas upp.

Tidningen Leva & Bo vet – precis som vi – att ett attefallshus kan användas till mycket. I den här artikeln om att bygga attefallshus 2023 med modeller i olika stil och prisklass hamnar bastun i topp:

De rekommenderar också Selma i sin stora guide till just bastuhus:

Vi är också stolta över Selma

Vi själva är såklart riktigt förtjusta i det här bastuhuset, vi med. Så det kanske inte konstigt att vi pratat om själva modellen och hälsofördelarna med att bada bastu många gånger tidigare i här i bloggen.

Annars är det bara att gå direkt till husmodellen för att få all info — och drömma dig bort till en härligt njutbar uppevelse, direkt utanför din egen dörr:

tumnagelbild på bastuhuset Selma från Husteamet med länk till information om modellen

Läs mer om Selma 15 Premium Sauna

Husteamets attefallshus är populära hos fler

Det är inte första gången Husteamets fritidshus för en förhöjd stämning hemma har uppmärksammats i medier. Förra året blev vårt poolhus Aurora finalist i tävligen om Årets Hus från tidningen Allt om Villor och Hus.

Är du också sugen på att bli en av alla de husägare som maximerat tomten och har nära till njutning? Ring oss! Vi kan guida dig genom olika modeller, användningsområden och möjligheter. Behöver du skräddarsydda lösningar för att bygga in bastuhuset i övrig avkoppling berättar vi hur vi kan fixa det. Kom förbi oss på en kopp kaffe eller ring direkt så hittar vi härligaste huset för dig.

Ring oss och fråga