Tim 30

30m2 + loft 10m2

Tim 30 är ett attefallshus 30 kvm, som har en stilrent men imponerande utseende för dig som vill vila ögonen på omvärlden. Tack vare panoramafönster som når nästan till taknocken flödar ljuset in till ett öppet vardagsrum med högt i tak. Fönsterpartierna öppnas mot terrassen och låter innerummet och uterummet flyta samman till ett enda luftigt intryck. Här har verkligen arkitekten gjort det mesta av ett attefallshus tillåtna kvadratmeter.

Sadeltaket är klätt i plåt med stående träpaneler. Vardagsrummet med trägolv har öppen planlösning mot matplats och kök. Sovrummet på markplan ligger i anslutning till vardagsrummet men kan även med fördel användas som arbetsrum. Elegant dolt bakom en vägg når en trappa det rymliga loftet på ca 10 kvm som rymmer sovplats och även har öppningsbart fönster i modern design.

Ner till sista detalj har ritningarna maximerat utrymmet, till och med för ett litet badrum. Planlösning i Tim 30 ger utrymme för allt man behöver, medan inredning står för lyxkänslan. Lyxigt badrum kaklat med kakel och klinker, spegel med LED-belysning, komod med förvaring, vägghängd toalett och värmegolv. Även i badrummet finns fönster för ljust och lugnt intryck.

Ett attefallshus i modern stil med beprövade material

I Tim 30 har artikekterna verkligen kombinerat det bästa av väl beprövade material med en modern arkitektur. Plåttak ger lång hållbarhet även i tuffa, nordiska klimat utan stora krav på underhåll. Både den akrylmålade fasaden eller tillvalen i olika träslag ger bästa möjliga isolering och skydd mot väder, vind, och fuktangrepp. Samtidigt är planlösningen öppen och luftig, fönster välplacerade och väl tilltagna för härligt ljusinsläpp och ett lättare känsla. Raka linjer och geometriska former ligger helt rätt i tid för ett intryck som inte krånglar till det. Ståtligt, säkert, och helt rätt.

Från 889 000 kr

inkl. transport & lyftkran
(Stockholmsregionen)

Bygg online

Leveranstid: 14-16 veckor

Vår styrka är att kombinera hög flexibilitet med rätt kostnader samt snabb och säker produktion på vår egna toppmoderna fabrik. Vi bygger med miljövänliga naturmaterial av högsta kvalitet och erbjuder nyckelfärdiga lösningar. Vi skapar specialsnickerier på egna fabriken. Dörrar, trappor, fönster, hyllplan, glaspartier, måttbeställda/inbyggda skåp, köksöar, m.m. tillverkas på plats av våra skickliga hantverkare. Alla el-, VVS- och våtrumsarbeten utförs i enlighet med rådande svenska branschregler och krav.

Husteamet (tidigare Attefallsteamet)
Besöksadress:
Nybygget 101
195 61 Arlandastad

Botorget Invest AB
Org. nr: 559201-4889

073- 422 78 00
070-310 01 01
info@husteamet.se
Integritetspolicy

Ring oss och fråga