Loading...

Paulina 30 Premium

30m2 + loft 12m2 

Inkl. transport & lyftkran (Stockholmsregionen)
Leveranstid 14-16 veckor

 

Från 869 000 kr

Huset Paulina 30 är utformat med en planlösning som optimerar utrymmet maximalt med stå höjd på loftet!

I detta arkitektritade hus är stora fönsterpartierna placerade på långsidan,
som släpper in massor av naturligt ljus och skapar en känsla av rymd.
Vardagsrum och kök har öppen planlösning med högt i tak för en luftig känsla.
Huset tillverkas av miljövänliga material som ger en mer ekologiskt hållbar boendemiljö, vilket gör det lättare att leva i harmoni med naturen.

Ett öga för detaljer
Stora fönsterpartier utan fönsterfoder bidrar till den avskalade elegansen och erbjuder genomgående ljusinsläpp. Balkongdörr i samma design öppnar ut mot terrass. Infällda spotlights i taket skapar ytterligare djup.

Till höger om ingången ligger ett sovrum med plats för dubbelsäng.  Från hallen går en trappa upp till ett mysigt loft med öppningsbart fönster och väl tilltagen sovplats på ca 12 m2. På loftets plattform är stå höjden 160cm. Du kan enkelt klä på dig innan du ska gå ner. Det finns även plats för en klädgarderob när du kommer upp till loftet.

Lyxigt badrum kaklat med kakel och klinker, spegel med LED-belysning, komod med förvaring och en toalett. Även här återfinns fönster som ger extra ljus inuti och en stilren helhet utifrån.

Tillval lyfter upplevelsen
Med många olika tillval kan du utforma huset så att det passar din unika smak och dina ändamål. Välj en LED- ljus skena i taket både i vardagsrum och på loft för ett ombonat intryck och skön stämning. Inbyggd garderob i sovrummet nere optimerar varje kvadratmeter och underlättar i vardagen. Ytterligare förvaring går att beställa genom en extra skåprad ovanpå köksskåpen som öppnas från sovloftet. På så sätt kan man även avskilja loftet ytterligare.

Ring oss och fråga