fbpx

Moon Escape

28m2 + loft 

Inkl. transport & lyftkran (Stockholmsregionen)
Leveranstid 14-16 veckor

Från 1 299 000 kr

Intresseanmälan

Denna högteknologiska ”birdbox” är en femstjärnig komfortupplevelse året runt.

Upplev en revolutionerande boendeupplevelse med kupolhus!
Med sin unika design kommer den omedelbart att fånga stor uppmärksamhet!

Oavsett om du äger en golf, skid- eller konferensanläggning, är detta det perfekta sättet att expandera din verksamhet med ett exklusivt boende som sticker ut från mängden.

En geodetisk kupol är ett hus som byggs enligt en geometrisk formel som använder trianglar för att skapa en imponerande kupolformad struktur. Genom att eliminera interna stödbalkar skapas en öppen och luftig atmosfär som ger en känsla av oändlig rymd inuti.

Kupolhusen har en exceptionellt stark konstruktion då de jämnt fördelar belastningen över hela sin struktur. Detta resulterar i ett hus som är betydligt mer motståndskraftigt mot starka vindar, stormar och tunga belastningar jämfört med traditionella hus.

Dessutom erbjuder kupolhusen stora energifördelar då de har 40 procent mindre yta att värma upp jämfört med traditionella hus. Detta resulterar i betydande energibesparingar. Samtidigt erbjuder kupolhusen generöst med utrymme inuti, vilket ger dig gott om plats att njuta av.

Konstruktionen av kupol byggnader uppfanns under 1900-talet av den legendariske amerikanske ingenjören Buckminster Fuller, som anses vara en av de främsta ingenjörsbedrifterna. Hans banbrytande idé har fortsatt att påverka och inspirera arkitektur och ingenjörskonst för kommande generationer.

Upplev det bästa av design, hållbarhet och funktionalitet i en enda paketlösning!
Välj våra kupolhus och skapa en enastående boendemiljö som kommer att överträffa alla förväntningar.

Ge dig själv och dina gäster en unik och minnesvärd upplevelse som kommer att bli ett samtalsämne långt efter att de har lämnat.

Ring oss och fråga