Loading...

Louise 30 Premium

30m2 + loft 

Inkl. transport & lyftkran (Stockholmsregionen)
Leveranstid 14-16 veckor

 

Från 849 000 kr

Louise 30 är ett attefallshus 30 kvm, som är del i vår Louise-serie där modern arkitektur och rena, skandinaviska linjer får råda både ute som inne. Som premiummodell erbjuder Louise Premium lyxig design i det stora och genomtänkta detaljer i det lilla som verkligen lyfter helhetsintrycket. Här har fönsterpartier och balkongdörrar utvidgats till max för att göra det mesta av ljus och ge huset en pampig känsla.

Gränsen mellan inne och ute suddas tack vare stora skjutglaspartier från vardagsrum. Mellan vardagsrum, matplats och kök finns en öppen planlösning. Takhöjden här mäter ca 3,5 meter och skapar ett luftigt, lätt rum. Vardagsrummet har infällda spotlights i taket, men det går också att välja till LED-ljusskena i taket som ger en trendig look och en behaglig atmosfär.

Ett modernt hus genomsyrat av rymlig elegans

Den expansiva, rofyllda känslan löper genom hela huset. Sovrummet på markplan har plats för dubbelsäng och känns extra rymligt tack vare ett stort öppningsbart fönster. En trappa upp ligger ett mysigt sovloft om ca 12 m2 med ytterligare fönster. Maximera förvaring genom att välja till garderob under trappan.

Köket är platsbyggd på vår egen fabrik i samma genomtänkta design. Lyxigt badrum kaklat med kakel och klinker, spegel med LED-belysning, komod med förvaring och  toalett. Självklart finns även här ett fönster.

Skapa din egen unika design med tillval

Planritningen för detta attefallshus om 30 kvm är redan noga utvalt för att göra det mesta av utrymmet och samtidigt skänka helheten en förhöjd elegans. Genom att välja hur du vill att huset ska se ut, allt från fasad och tak till färgsättning och extra förvaringsmöjligheter, kan du anpassa attefallshuset så att det verkligen blir ditt eget. Husväljaren hjälper dig steg för steg.

Louise attefallshus: design, funktion, stil

Arkitektur och grundkänsla är den samma i hela Louise-serien, där strama linjer och modern minimalism ger ett lugnt och stilrent intryck. Modeller finns i allt från 25 - 60 m2.

Om du vill bygga ett attefallshus och känner att stilen på Louise Premium känns rätt men att du behöver något annat för att passa dina ändamål, så kan en annan modell i serien vara precis det du letar efter. Kanske du behöver mer eller mindre än 30 kvm eller vill hitta en modell som passar din budget? Ta en titt bland våra andra Louise-hus och låt dig inspireras av möjligheterna.

Ring oss och fråga