Loading...

DEMOHUS Fred 30 Premium

30m2 + loft 

Nyckelfärdigt inkl. transport & montering (Stockholmsregionen)

Ord pris. 1 149 190 kr

Nytt pris 899 000 kr

Jag vill bli kontaktad

Köp detta underbara demohus till kraftigt rabatterat pris. Fyll i formuläret här på sidan så kontaktar vi dig och berättar mer.

I detta arkitektritade attefallshus, Fred Premium, har man valt en smart taklutning med förhöjd vägg som bidrar till mer rymd inne i huset. Huset har trots detta ett traditionell sadeltak.

Dom stora panoramafönsterna skapar ljus och rymd inne rummet, där gränsen mellan inne och ute suddas ut.  På så sätt känns utsidan som del av insidan och upplevelsen blir ett luftigare utrymme inomhus.

Vardagsrummet har öppen planlösning mot matplats och kök med glasdörrar till terras som smälter in i det stora panoramafönstret.  Sovrummet har öppet ända upp till tak och gör det möjligt att ha en våningssäng i sovrummet och längre garderober för mer förvaring. En ljuvlig lösning för djupa andetag och fokuserat lugn oavsett användningsområde. I det lyxiga badrummet  kaklad med kakel och klinker, spegel med LED-belysning, vägghängd toalett, kommod med förvaring  och värmegolv. Även här skapas extra rymd tack vare ytterligare fönster.

Ett öppet loft finns ovanför badrummet och erbjuder ytterligare sovplats eller förvaring.

Ring oss och fråga