Demohus till salu - Selma bastuhus 15m2

Sten 30

30m2 + loft 4m2

Huset Sten är utfört med trendig plåtfasad som ger den ett tufft utseende. I detta arkitektritade attefallshus har diagonala linjer skapat ett ultramodernt utseende som ligger helt rätt i tiden. Samma diagonala linjer återfinns på sadeltaket, medan gavlarna kombineras med betsad stående träpanel för mjukare intryck. Stora panoramafönster skapar ljus och rymd inne i kombinerat köket och vardagsrum och för samtidigt blicken ut mot terrassen på utsidan och allt som ligger bortom. På så sätt känns utsidan som del av insidan och upplevelsen blir ett luftigare utrymme.

Vardagsrummet har öppen planlösning mot matplats och kök med glasdörrar till terras som smälter in i det stora panoramafönstret. I sovrum / arbetsplats på markplan är det öppet hela vägen till nock, en ljuvlig lösning för djupa andetag och fokuserat lugn oavsett användningsområde. I det lyxiga badrummet  kaklad med kakel och klinker, spegel med LED-belysning, vägghängd toalett, komod med förvaring  och värmegolv. Även här skapas extra rymd tack vare ytterligare fönster. Ett öppet loft finns ovanför badrummet och erbjuder ytterligare sovplats eller förvaring.

Miljövänligt material gör boendet lättare

Fasaden för Sten 30 är tillverkad av metaller gjorda av återvinningsbara material. På så sätt är fasaden miljövänlig, javisst, men plåten innebär också att fasaden blir underhållsfri.

Välj rätt tak för dina behov

Ett sadeltak erbjuder optimalt klimatanpassat skydd för vårt nordiska klimat. Det är effektivt för snörengöring och att motstå fukt och vattenskador. Samtidigt ger det den klassiska looken även på en modern design som hos attefallshuset Sten 30 kvm. Till den här modellen kan du välja ett sadeltak i plåt eller ett grönt tak med sedum.

Mosstak eller sedumtak

Olika sorters gröna tak har använts i Sverige i hundratals år. Historiskt sett har mosstak eller gräsbeklätt tak varit populärt. Nu används dock alltmer sedumtak, där taket täcks av den blomstrande, gröna växten sedum. Sedum ger ett vackert, naturnära intryck, samtidigt som växterna både isolerar och suger upp regnvatten. Som bonus är blommorna populära bland honungsbin som är en viktig del av vårt ekosystem.

Plåttak

Plåttak är också ett klassiskt smart val. Fördelar med plåt är att det är ett lätt och mycket tåligt material som förlänger livslängden på ditt attefallshus utan att kräva särskilt mycket underhåll. Plåt har även låg klimatpåverkan, särskilt plåttak som Husteamets, som skapas av återvunnet material.

från 879 000 kr

inkl. transport & lyftkran
(stockholmsregionen)

Bygg online

Leveranstid: 14-16 veckor

Vår styrka är att kombinera hög flexibilitet med rätt kostnader samt snabb och säker produktion på vår egna toppmoderna fabrik. Vi bygger med miljövänliga naturmaterial av högsta kvalitet och erbjuder nyckelfärdiga lösningar. Vi skapar specialsnickerier på egna fabriken. Dörrar, trappor, fönster, hyllplan, glaspartier, måttbeställda/inbyggda skåp, köksöar, m.m. tillverkas på plats av våra skickliga hantverkare. Alla el-, VVS- och våtrumsarbeten utförs i enlighet med rådande svenska branschregler och krav.

Husteamet (tidigare Attefallsteamet)
Besöksadress:
Nybygget 101
195 61 Arlandastad

Botorget Invest AB
Org. nr: 559201-4889

070-310 01 01
073- 422 78 00

info@husteamet.se
Integritetspolicy

Ring oss och fråga