Loading...

 

DEMOHUS Selma 15 Premium Sauna

15m2

Nyckelfärdigt inkl. transport & montering (Stockholmsregionen)

 

Ord pris. 426 400 kr

Nytt pris 250 000 kr

Jag vill bli kontaktad

 

Nu finns vårt demohus av arkitektritade bastuhuset Selma med det lilla extra!

Det här lilla huset om 15 kvm rymmer precis vad som behövs i ett modernt och rogivande bastuhus. Bastun har noggrant snickeri in i minsta detalj. Stuprören är inbyggda bakom panelerna, vilket ger ett modernare uttryck, medan en öppen farstukvist & belysning leder huset ut mot naturen. Huset är väl isolerat med naturliga trädetaljer förenat med exklusiva glaspartier i trä, samt klinker i bastudel och relax-rummet.

Lavar är i mörk Thermo Asp för att naturliga fläckar ska vara mindre synliga.

Tillvalen gör bastun

För att verkligen förhöja saunaupplevelsen har vi lagt till möjligheten till flera härliga tillval.

Öka mysfaktorn och skapa ett djup i rummet med LED-belysning under lavar och som stjärnhimmel i taket.
Elvärmegolv i relaxavdelningen bibehåller den rogivande värmen från bastun.
Bastuaggregat med ånggenerator skapar en ångbastu som mjukar upp stela muskler, renar huden, och ger en mjukare upplevelse där man kan njuta länge.

Med eller utan tillval är Selma Premium 15 ett nyckelfärdigt bastuhus av hög kvalitet som innehåller allt du behöver för en skön avkoppling.

Vad ska man tänka på när man bygger bastu?

Genom att vara noggrann i planeringen och välja rätt får du en bastu som ger dig total avslappning – och som håller en lång tid framöver.

Välj rätt träslag inne i bastun. Vi valde asp för Selma, ett träslag som snabbt torkar samtidigt som det erbjuder en behagligt sval yta att sitta eller ta på.
Vill du ha värme under fötterna? I relaxen kan man luta sig tillbaka och njuta av lugnet efter en bastusittning. På kalla vinterdagar kan det vara skönt att hålla kvar lite av den varma känslan med hjälp av värmegolv.
Det är viktig att bastun är välisolerad, samtidigt som det behöver finnas rätt ventilation. På så vis håller bygget längre utan behov av reparation och man slipper stort energisvinn för att hålla värmen uppe inne i bastun.
Att bygga 15 kvm bastu räknas som att bygga friggebod och kräver inget bygglov.

Du kan läsa andra tips om vad man ska tänka på när man bygger bastu – och mer om just denna husmodell – i vår blogg om bastuhuset Selma.

Ring oss och fråga