fbpx

Louise 60

60m2 + loft 15m2 

Inkl. transport & lyftkran (Stockholmsregionen)
Leveranstid 14-18 veckor

 

Från 1 499 000 kr

Louise 60 är ett nyckelfärdigt fritidshus på 60 kvm, med innovativ arkitektur och härlig rymd som verkligen är något utöver det vanliga! Arkitekturen är stram och helt rätt i tiden. De stora fönsterpartierna utan fönsterfoder ger ett modernt uttryck som gör att känslan mellan inne och ute suddas ut. Huset har öppen planlösning med genomgående trägolv i alla rum och kök. Rymden i matrummet mäter en expansiv takhöjd om ca 3,5 meter. Härifrån når man terrassen genom stora skjutglaspartier. Vardagsrummet har infällda spotlights i taket. Till vänster om vardagsrummet finns ett rymligt sovrum med plats för en dubbelsäng och en garderob.

Till höger om ingången finns husets andra sovrum med skjutdörr och plats för 160 cm säng. Det stora fönstret ger en extra rymd i sovrummet. Från hallen går en trappa upp till ett mysigt loft som har 2 öppningsbara fönster med en sovplats på ca 12m2. Köket är platsbyggt på Husteamets egen fabrik i modern skandinavisk design. Lyxigt badrum kaklat med kakel och klinker, spegel med LED-belysning, komod med förvaring, vägghängd toalett och  värmegolv. Ett vackert fönster i badrummet skapar extra rymd.

Elegant som den är - oslagbar med tillval

Som tillval går det att få en LED-ljusskena i taket som ger ett mer trendigt och ombonat intryck. Det går också att utöka förvaringsutrymme genom att lägga till en extra skåpsrad ovanpå köksskåpen, som öppnas från loftet. För miljömedvetna husägare - eller bara de som uppskattar en naturnära känsla - finns alternativ att lägga sedumtak, som inte bara är klimatsmart utan även en ekonomiskt smart investering. Altaner och pergola ger upplevelsen av mer utrymme och ramar in huset till en avkopplande plats för hela familjen. Dessa är enkla att beställa som tillval för en helheltsupplevelse utan motstycke.

Fritidshus 60 kvm - en helt unik upplevelse

Att bygga ett fritidshus om 60 kvm är att kliva upp till en helt ny nivå med ytterligare hus på tomten. Genom vår genomtänkta, arkitektritade planlösning för 60 kvm maximeras varje kvadratmeter så att huset rymmer ett helt vardagsliv med alla bekvämligheter och samtidigt känns luftigt. Här kan besökande småbarnsfamiljer få gott om plats, med egna sovrum och förvaring för alla prylar. Hyresgäster kan njuta av ett generöst ljusinsläpp i samtliga rum, samt väl tilltagna gemensamma utrymmen för gemytligt umgänge. Möjlighet till altan och pergola gör att detta fritidshus verkligen kan byggas in i sin omgivning och bli en underbar sommarstuga som riktar blickarna mot hav, sjö, eller härlig grönska.

Fritidshus 60 kvm - en helt unik upplevelse

Att bygga ett fritidshus om 60 kvm är att kliva upp till en helt ny nivå med ytterligare hus på tomten. Genom vår genomtänkta, arktitektritade planlösning för 60 kvm maximeras varje kvadratmeter så att huset rymmer ett helt vardagsliv med alla bekvämligheter och samtidigt känns luftigt. Här kan besökande småbarnsfamiljer få gott om plats, med egna sovrum och förvaring för alla prylar. Hyresgäster kan njuta av ett generöst ljusinsläpp i samtliga rum, samt väl tilltagna gemensamma utrymmen för gemytligt umgänge. Möjlighet till altan och pergola gör att detta fritidshus verkligen kan byggas in i sin omgivning och bli en underbar sommarstuga som riktar blickarna mot hav, sjö, eller härlig grönska.[/vc_column_text][uncode_block id="1316"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][uncode_block id="904"][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width="1/1"][uncode_block id="332"][/vc_column][/vc_row]

Ring oss och fråga