Louise 30 Classic

Louise Attefallshus Classic 30 är ett attefallshus om 30 kvm, med trendig arkitektur och effektiv planlösning som har blivit en av våra populäraste ritningar. Raka linjer både på och i huset ger en hypermodern känsla som lämpar sig väl för sval, skandinavisk design.

Ett öga för detaljer

Stora fönsterpartier utan fönsterfoder bidrar till den avskalade elegansen och erbjuder genomgående ljusinsläpp på både markplan och loft. Balkongdörr i samma design öppnar ut mot terrass. Vardagsrum och kök har öppen planlösning med högt i tak för en luftig känsla. Infällda spotlights i taket skapar ytterligare djup.

Till höger om ingången ligger ett sovrum med plats för dubbelsäng.  Från hallen går en trappa upp till ett mysigt loft med öppningsbart fönster och väl tilltagen sovplats på ca 12 m2. Köket är platsbyggt på vår egen fabrik. Lyxigt badrum kaklat med kakel och klinker, spegel med LED-belysning, komod med förvaring, vägghängd toalett och  värmegolv. Även här återfinns fönster som ger extra ljus inuti och en stilren helhet utifrån.

Tillval lyfter upplevelsen

Med många olika tillval kan du utforma huset så att det passar din unika smak och dina ändamål. Välj en LED-ljusskena i taket både i vardagsrum och på loft för ett ombonat intryck och skön stämning. Inbyggd garderob under trappan till loft gör det mesta av varje kvadratmeter och underlättar i vardagen. Ytterligare förvaring går att beställa genom en extra skåprad ovanpå köksskåpen som öppnas från sovloftet. På så sätt kan man även avskilja utrymmet ytterligare.

Upptäck hela Louise-serien: från Classic till Premium

Arkitektur och grundkänsla är den samma i hela Louiseserien, där strama linjer och modern minimalism ger ett lugnt och stilrent intryck. Modeller finns i allt från 25 – 60 m2. Förutom Louise attefallshus Classic på 30 m2 hittar du följande modeller:

Genom att jämföra de olika kan du få en känsla om en mindre modell, en lyxigare variant, eller ett pampigt fritidshus kanske bättre passar dina behov.

Från 799 000 kr

inkl. transport & lyftkran
(stockholmsregionen)

Bygg online

Leveranstid: 14-16 veckor

Vår styrka är att kombinera hög flexibilitet med rätt kostnader samt snabb och säker produktion på vår egna toppmoderna fabrik. Vi bygger med miljövänliga naturmaterial av högsta kvalitet och erbjuder nyckelfärdiga lösningar. Vi skapar specialsnickerier på egna fabriken. Dörrar, trappor, fönster, hyllplan, glaspartier, måttbeställda/inbyggda skåp, köksöar, m.m. tillverkas på plats av våra skickliga hantverkare. Alla el-, VVS- och våtrumsarbeten utförs i enlighet med rådande svenska branschregler och krav.

Husteamet (tidigare Attefallsteamet)
Besöksadress:
Nybygget 101
195 61 Arlandastad

Botorget Invest AB
Org. nr: 559201-4889

073- 422 78 00
070-310 01 01
info@husteamet.se
Integritetspolicy

Ring oss och fråga