Louise 25

25m2 + loft 6m2

Louise 25 är ett attefallshus 25 kvm och det minsta huset i Louise-serien. Modellen karaktäriseras av innovativ arkitektur och effektiv planlösning som gör den till en riktig juvel bland mindre attefallshus. Här ligger det ultramoderna i framkant och hela huset andas subtil elegans. Stora fönsterpartier utan fönsterfoder lyfter intrycket.

Ett mindre attefallshus som ändå rymmer allt

Tack vare genial planlösning för attefallshus om 25 kvm ryms ett helt hem utan att kännas begränsandde. Vardagsrummet har trägolv för en varmare atmosfär, med öppen planlösning mot matplats och kök om nästan 13 kvm. Utrymmet känns avsevärt mycket större tack vare generös takhöjd om ca 3,5 meter. Från det öppna gemensamma utrymmet når man även terrassen genom stora skjutglaspartier som sträcker sig ända till hörnen. Infällda spotlights i taket ger behagliga ljuspunkter men kan ersättas av ljusskena i taket som tillval för ett mer ombonat intryck.

En kort trappa från vardagsrummet leder upp till  ett sovloft om ca 6 m2. Tillval erbjuder lofttrappa med förvaring. Köket är platsbyggt på vår egen fabrik och passar sömlöst in i övrig design. Även här finns möjlighet till mer förvaring genom en extra skåpsrad på köksskåpen som öppnas från loftet. Lyxigt badrum kaklad med italienskt Morazzikakel och klinker, spegel med LED-belysning, vägghängd toalett, värmegolv och förvaring. Charmigt spröjsat fönster i badrummet är pricken över i.

Från 769 000 kr

inkl. transport & lyftkran
(Stockholmsregionen)

Bygg online

Leveranstid: 14-16 veckor

  • Badrummet med klinker, golvvärme, handfat med underskåp, spegel, duschkabin, väggmonterad toalett.
  • 80-liters varmvattenberedare inbyggd i ett förvaringsskåp med plats för tvättmaskin.
  • Spotlights i alla rum med eluttag.
  • 180cm kök med diskho, blandare, spis, ugn, fläkt, kyl med frysfack, bänkskiva i laminat, stänkskydd.
  • Trappa, genomgående ekgolv.
  • Ventilation,  smala el radiatorer.
  • Isolerad massiv ytterdörr, 3-glas träfönster.
  • Stora skjutglas partier i trä.
  • Svetsad duk Wolfin  Cosmofin Plus tak med hängrännor och akryl målad fasad.
  • 3 stycken ytter belysningsarmaturer.

Louise attefallshus: moderna hus med stora möjligheter

Arkitektur och grundkänsla är den samma i hela Louiseserien, där strama linjer och modern minimalism ger ett lugnt och stilrent intryck både utanpå fasaden och i inredningsdetaljer. Modeller finns i allt från 25 – 60 m2.

Om du gillar stilen på Louise 25 men känner att du behöver mer utrymme så kan en annan modell i serien vara precis det du letar efter. Kanske du vill ha ytterligare ett sovrum, mer ljusinsläpp, eller samma moderna stuk fast på en tomt där du verkligen kan breda ut dig? Ta en titt bland våra andra Louise-hus och låt dig inspireras av möjligheterna.

Attefallshus 25 kvm – en klassiker som fungerar än

När lagen om attefallhus först röstades igenom gällde att man fick bygga upp till 25 kvm utan bygglov och de var då standardmodellerna på marknaden. Sedan 2020 får tomtägare bygga upp till 30 kvm utan bygglov, men modeller på de mindre attefallshusen är fortfarande populära. De lämpar sig exempelvis utmärkt för husägare med mindre tomt eller vars behov inte kräver det extra utrymmet. Uppvärmning blir billigare av det mindre huset och med hjälp av rätt planlösning behöver man varken ge avkall på nytta eller nöje.

Intresserad av ett attefallshus om 25 kvm i en mer klassisk stil?

Då kanske vår husmodell Greta 25 kan vara något för dig!

Vår styrka är att kombinera hög flexibilitet med rätt kostnader samt snabb och säker produktion på vår egna toppmoderna fabrik. Vi bygger med miljövänliga naturmaterial av högsta kvalitet och erbjuder nyckelfärdiga lösningar. Vi skapar specialsnickerier på egna fabriken. Dörrar, trappor, fönster, hyllplan, glaspartier, måttbeställda/inbyggda skåp, köksöar, m.m. tillverkas på plats av våra skickliga hantverkare. Alla el-, VVS- och våtrumsarbeten utförs i enlighet med rådande svenska branschregler och krav.

Husteamet (tidigare Attefallsteamet)
Besöksadress:
Nybygget 101
195 61 Arlandastad

Botorget Invest AB
Org. nr: 559201-4889

073- 422 78 00
070-310 01 01
info@husteamet.se
Integritetspolicy

Ring oss och fråga