Greta 25

25m2 + loft 6m2

Greta 25, ett attefallshus om 25 kvm med loft, är ett vackert och tidlöst hus med fantastisk känsla av rymd. En utsökt ritning som balanserar modern och klassisk stil i kombination med en effektiv och välgenomtänkt planlösning gör att Greta 25 passar i de flesta miljöer.

Design

Arkitekturen är ombonad och välkomnande. Två uppsättningar spröjsade dubbla pardörrar skapar en öppen känsla mellan hus och trädgård i flera riktningar. Huset har en öppen planlösning mot matplats och kök med takhöjd i vardagsrummet på ca 3,5 meter. En kort trappa från vardagsrummet leder upp till ett sovloft om ca 6 kvm. Köket är platsbyggt på vår egen fabrik och utformat i modern, skandinavisk design. Som tillval kan du beställa en extra skåpsrad på höjden som nås från loftet. Lyxigt badrum kaklat med italienskt Morazzikakel och klinker, spegel med LED-belysning, vägghängd toalett, värmegolv och förvaring. Ett vackert spröjsat fönster i badrummet skapar extra rymd.

Från 769 000 kr

inkl. transport & lyftkran
(Stockholmsregionen)

Bygg online

Leveranstid: 14-16 veckor

 • Badrummet med klinker, golvvärme, handfat med underskåp, spegel, duschkabin, väggmonterad toalett.
 • 80-liters varmvattenberedare inbyggd i ett förvaringsskåp med plats för tvättmaskin.
 • 180cm kök med diskho, blandare, spis, ugn, fläkt, kyl med frysfack, bänkskiva i laminat, stänkskydd.
 • Trappa, genomgående ekgolv.
 • Ventilation, smala elradiatorer.
 • Isolerad massiv ytterdörr med ljusinsläpp, 3-glas spröjsade träfönster och pardörrar.
 • Wolfin Cosmofin Plus tak med hängrännor och akrylmålad fasad.
 • 3 stycken ytterbelysningsarmaturer.

Att tänka på vid ritning för hus om 25 kvm

25 kvm kanske inte låter som mycket utrymme när du ska bygga ett attefallshus, men med rätt ritning och inredning får du plats med allt du behöver utan att ge avkall på snygg stil och luftig känsla.

 • Satsa på attefallshus (25 kvm) med loft. På så sätt maximerar du extra utrymme på markplan men har fortfarande möjlighet att husera övernattande gäster.
 • Dubbla pardörrar gör att du kan öppna mot utsidan i två riktningar och verkligen bjuda in utomhusutrymmet in i attefallshusets vardagsrum.
 • Välj tillval med extra förvaring. I vår ritning för Greta 25 kvm finns möjlighet att lägga till extra förvaring som byggs på höjden. På så sätt förlorar du ingen golvyta men kan ställa undan oanvända prylar, vilket ger mer luft och extra utrymme.

Vår styrka är att kombinera hög flexibilitet med rätt kostnader samt snabb och säker produktion på vår egna toppmoderna fabrik. Vi bygger med miljövänliga naturmaterial av högsta kvalitet och erbjuder nyckelfärdiga lösningar. Vi skapar specialsnickerier på egna fabriken. Dörrar, trappor, fönster, hyllplan, glaspartier, måttbeställda/inbyggda skåp, köksöar, m.m. tillverkas på plats av våra skickliga hantverkare. Alla el-, VVS- och våtrumsarbeten utförs i enlighet med rådande svenska branschregler och krav.

Husteamet (tidigare Attefallsteamet)
Besöksadress:
Nybygget 101
195 61 Arlandastad

Botorget Invest AB
Org. nr: 559201-4889

073- 422 78 00
070-310 01 01
info@husteamet.se
Integritetspolicy

Ring oss och fråga