Charlotta 25

25m2 + loft 10m2

Charlotta 25 är ett mindre hus bland våra attefallare om 25 kvm. Modellens sadeltak och spröjsade träfönster passar perfekt för dig som vill ha riktigt klassisk stil. Arkitekturen är romantisk och passar utmärkt in i lantlig miljö.

Inredning

Huset har liggande fasad i trä med spröjsade fönsterpartier och dubbla pardörrar som bidrar till den klassiska känslan. Det utskjutande taket över uteplatsen utgör ett bra väderskydd och leder ögat på ett behagligt sätt från innerum till uterum. Stora fönsterpartier ger ett rymligt och ljust intryck. Vardagsrummet med behagligt trägolv har öppen planlösning mot matplats och kök. En kort trappa från hallen leder upp till ett sovloft om ca 9 kvm.

Lyxigt badrum kaklat med italienskt Morazzikakel och klinker, spegel med LED-belysning, vägghängd toalett, värmegolv och förvaring. Stort, spröjsat fönster i badrummet. Charlotta 25 må vara ett mindre hus, men här ryms ett stort lugn.

Från 759 000 kr

inkl. transport & lyftkran
(Stockholmsregionen)

Bygg online

Leveranstid: 14-16 veckor

  • Badrummet har klinker med golvvärme, handfat, underskåp och spegel, duschkabin, väggmonterad toalett.
  • 80-liters varmvattenberedare inbyggd i ett förvaringsskåp med plats för tvättmaskin.
  • 180cm kök med diskho och blandare, spis, ugn, fläkt, kyl med frysfack, bänkskiva i laminat, stänkskydd.
  • Trappa, genomgående ekgolv.
  • Ventilation, smala el radiatorer.
  • 3-glas spröjsade träfönster, pardörrar och entrédörr.
  • Plåtklätt tak med hängrännor och akrylmålad fasad.
  • 3 stycken belysningsarmaturer för utebelysning

Designdetaljer

Vi väljer alla våra husmodeller med största omsorg. Att tänka på designen vid varje steg är viktigt för oss, vare sig det handlar om ett större eller mindre hus. För Charlotta har vi bland annat plockat fram dessa detaljer som skapar en genomtänkt helhet.

Spröjsade träfönster

Det är lätt att förstå varför spröjsade träfönster är så populära. De ger direkt en gammaldags och romantisk atmosfär och kan få även mindre hus att kännas rymliga och eleganta. Spröjs blir som ett smycke på huset både inifrån och utifrån. I Charlotta-modellen har storleken på fönstren dessutom ritats med väl tilltagna mått för maximalt ljusinsläpp och då bidrar träspröjsen till att ge en ändå nättare känsla.

Inbyggd farstukvist

Ett av tillvalen för den här husmodellen är en inbyggd farstukvist. Anledningen till att vi valt den designen som ett alternativ är att den passar särskilt bra i ett mindre hus med klassisk stil såsom Charlotta. Den förhöjer känslan på huset samtidigt som den rent praktiskt erbjuder en övergång mellan utsidan och insidan, vilket kan vara särskilt tacksamt vid regnrusk, snöslask, eller sandiga barfotabarn.

Träfasad på hus

Ett annat tillval som vi tycker verkligen lyfter stämningen är träfasad på huset. Även detta förstärker känslan av ett klassiskt hus, samtidigt som denna fasad åldras väl och ger gott skydd mot väder och vind. Att välja exempelvis en grå kulör på fasaden ger också en romantisk, lugnande känsla och hjälper huset smälta in i naturen eller trädgården runtomkring.

Psst. Vill du ha mer utrymme?

Om den här klassiska modellen lockar men du vill ha lite mer utrymme rekommenderar vi Charlotta 30, med 30 kvm planlösning. Här finner du samma spröjsade träfönster, vackra fasad och klassiska utformning som Charlotta 25 men med möjlighet till sovrum på markplan eller bara mer utrymme att sträcka på benen.

Vår styrka är att kombinera hög flexibilitet med rätt kostnader samt snabb och säker produktion på vår egna toppmoderna fabrik. Vi bygger med miljövänliga naturmaterial av högsta kvalitet och erbjuder nyckelfärdiga lösningar. Vi skapar specialsnickerier på egna fabriken. Dörrar, trappor, fönster, hyllplan, glaspartier, måttbeställda/inbyggda skåp, köksöar, m.m. tillverkas på plats av våra skickliga hantverkare. Alla el-, VVS- och våtrumsarbeten utförs i enlighet med rådande svenska branschregler och krav.

Husteamet (tidigare Attefallsteamet)
Besöksadress:
Nybygget 101
195 61 Arlandastad

Botorget Invest AB
Org. nr: 559201-4889

073- 422 78 00
070-310 01 01
info@husteamet.se
Integritetspolicy

Ring oss och fråga