Loading...

Aurora 30 Panorama

30m2 + loft 8m2

Inkl. transport & lyftkran (Stockholmsregionen)
Leveranstid 14-16 veckor

 

Från 889 000 kr

Denna hänförande husmodell är designad för dig som uppskattar en exklusiv känsla, flexibilitet och ett attefallshus som blir en del av ett större intryck. Poolhus Aurora 30 kvm innehåller allt som behövs för skön avkoppling med det lilla extra. Passar utmärkt som poolhus och bastuhus, men kan även med fördel användas som konstateljé eller skönt övernattningsboende för spontana gäster.

Inredning med rätt stämning

Det stora rummet med tillhörande köksdel på hela 20 m2 har en öppen planlösning. Arkitekturen är ombonad och välkomnande med stora dubbla pardörrar som ger genomgående ljusinsläpp och skapar en öppen känsla mellan huset och naturen. Från rummet går en trappa upp till ett mysigt loft som har ett öppningsbart fönster och sovplats på ca 8m2.

Lyxigt badrum kaklat med kakel och klinker, spegel med LED-belysning, dusch, vägghängd toalett, värmegolv och förvaring har samma höga standard som våra övriga modeller. Inbyggd varmvattenberedare och plats för tvättmaskin under trappan. Poolhuset Aurora kan även väljas med bastu. Den vackra pergolan och terrassen kan väljas till för en vacker inramning av huset. På så sätt kan du skapa ett utrymme med bastu, relax, och maximal njutning, allt i nära anslutning till en uppfriskande och avslappnande pool.

  • Badrummet har klinker med golvvärme, handfat underskåp och spegel, duschvägg, väggmonterad toalett.
  • 80-liters varmvattenberedare
  • Spotlights i alla rum med eluttag.
  • 180cm kök med diskho, blandare, kyl med frysfack, bänkskiva i laminat, stänkskydd.
  • Trappa, till loft, laminatgolv.
  • Ventilation,  smala el radiatorer.
  • Isolerglas fönster, underhållsfria
  • Målad fasad.
  • 3 stycken ytter belysningsarmaturer.

Att använda attefallshus som poolhus

Attefallshus lämpar sig särskilt bra som poolhus. Detta tack vare möjligheten att bygga huset i nära anslutning till poolen och att det finns möjlighet att snabbt och enkelt duscha av sig i det helt inredda badrummet. Lägg därtill att Aurora 30 kvm enkelt kan byggas med trädäck eller annan stilren altan som sömlöst övergår till poolkant och pergola som skyddar mot stark sol på varma sommardagar, så har du allt du behöver för en lyxig, njutbar plats där du kan landa och ladda batterierna.

  • Letar du efter ett attefallshus med bastu som poolhus är detta definitivt modellen för dig. Med en bastudel inne i huset, plus badrum med dusch och kök för att göra i ordning ostbrickan eller ha glassen nära tillgänglig, innehåller Aurora 30 allt du behöver för en oas i vardagen och en given destination för släkt och vänner under semestern.

Aurora 30 – poolhus nominerat till Årets Hus

Det är inte bara vi på Husteamet som är entusiastiska över Aurora – attefallshuset som fungerar som poolhus och bastuhus, med plats för både relax och övernattning tack vare loft i planlösningen. Husmodellen nominerades nämligen till Årets Hus av tidningen Allt om Villor & Hus. Läs mer om tävlingen i bloggen om Årets Hus 2022

Ring oss och fråga