Loading...

Bild på uppslag i tidningen Lifestyle om Aurora som nominerats till Årets Hus

 

 

Var med och rösta fram Aurora till Årets Hus i Allt om Villor och Hus stora tävling år 2022!

 

Attefallsteamets Bolundare nominerat till Årets Hus 2022

Vi på Attefallsteamet är oerhört stolta att meddela att vårt attefallshus Aurora 30 är nominerat till Årets Hus 2022.

Det är Sveriges största husmagasin Allt om Villor och Hus som utsett huset till finalist i tävlingen tillsammans med tre andra attefallshus.

 

 

Din röst kan ta Aurora hela vägen i mål

Det är en jury, framplockad av Allt om Villor och Hus, som valt finalisterna från en otalig mängd kandidater, men det är du som bestämmer vem vinnaren ska bli. Genom att rösta på din favorit är du med och bestämmer om vilket som blir Årets Hus i Sveriges största hustävling – och du är även själv med och tävlar om fina priser. Det enda du behöver göra är att följa den här länken till Allt om Villor och Hus och lägga din röst (nu råkar Aurora ligga högst på sidan, men det går utmärkt att kolla igenom konkurrenterna. Vi har fullt förtroende för att husets kvalitet, design, och hållbarhetsfokus står sig väl mot de andra tävlande.).

Röstningen avslutas den 31 augusti och vinnare meddelas i september.

 

Mer om Aurora 30

– lyxig design i välkomnande förpackning

Inuti ett litet hus med ljus inredning och stora fönster

Vi har redan tidigare berättat hur du kan maximera ljuset och närheten till grönska för bästa känslan i sommar med denna härliga husmodell, men det finns så mycket mer att säga. Aurora 30 är designad för dig som uppskattar rymd, flexibilitet och närhet till naturen. Denna bolundare om totalt 30 kvm lämpar sig exempelvis utmärkt som poolhus med tillhörande bastu. Tack vare de dominerande fönstrena som når från golv till tak är huset också tacksamt som konstateljé. Givetvis finns gott om utrymme att använda även huset som gäststuga.

Arkitekturen är ombonad och välkomnande med stora dubbla pardörrar som skapar en öppen känsla mellan hus och naturen. Från rummet går en trappa upp till ett mysigt loft som har ett öppningsbart fönster med en sovplats på ca 8m2. Lyxigt badrum kaklad med Italiensk Morazzi kakel och klinker, spegel med led-belysning, vägghängd toalett, värmegolv och förvaring har samma höga standard som våra övriga modeller med en inbyggd varmvattenberedare och plats för tvättmaskin som är placerad under trappan. Poolhuset Aurora kan även väljas med en bastudel. Den vackra pergolan och terrassen kan väljas till för en vacker inramning av huset.

Oavsett vad för sorts attefallshus du är ute efter – Årets Hus-vinnare eller annat – kan vi på Attefallsteamet hjälpa dig. Kontakta oss så hjälper vi dig hitta huset som passar just dig.

 

 

 

Ring oss och fråga