Loading...

 Välkommen till nya sajten

Ni som varit med ett tag kanske märker att det ser annorlunda ut här på sajten. Det är för att Attefallsteamet har bytt namn – numera är vi Husteamet. Namnbytet kommer från att vi utökat verksamheten till fler modeller och fritidshus som inte passar in under attefalls-banderollen. Vi har fått så många önskemål från kunder om större hus och utvidgade möjligheter för olika sorters byggnader på tomten. Självklart vill vi tillmötesgå detta behov och därav har vi blivit Husteamet.

En hel del är fortfarande det samma:

gång leder till grått attefallshus i naturmiljö

  • Vi är samma hjälpsamma team som förut. När du tar kontakt med oss får du direkt prata med en av våra erfarna medarbetare som kan ge dig råd och inspiration utifrån dina önskemål och behov. Vi finns sedan här för dig längs hela processen, från storslagen dröm tills du har nyckeln i hand.
  • Våra storfavoriter bland husmodellerna finns kvar. Ni hittar fortfarande poolhuset Aurora 30, som nominerades till Årets Hus i år; Louise Premium med sin innovativa och moderna look; och storslagna Sten 30 som andas naturnära miljömedvetenhet, bland många andra.
  • Ni träffar oss på Nybygget som vanligt. På Nybygget i Arlandastad står flera av våra aktuella husmodeller. Här kan du gå på rundvandring och uppleva de olika husen. Slå dig ner i soffan och riktigt få en känsla för hur det skulle vara att ha ett sådant fritidshus på tomten.

Nyheter med Husteamet:

  • Vi utökar katalogen med fler arkitektritade husmodeller. Nu hittar du attefallshus om 25 kvm och 30 kvm, små bastuhus på 15 kvm och fritidshus på både 50 och 60 kvm. Vi fortsätter att varsamt välja ut både modeller som är minimalistiskt moderna och klassiskt romantiska, modeller med härligt ljusinsläpp och modeller med praktiska lösningar för att göra det mesta av varje kvadratmeter.
  • Uppfräschad och utökad hemsida. Vi vill att du ska ha tillgång till så mycket information som möjligt innan du fattar beslut om husköp. Därför har vi uppdaterat och utvecklat hemsidan. Nu finner du mer information om varje husmodell, om vår process och vad man kan tänka på när man ska köpa fritidshus eller attefallshus.

Varsågod att känna dig som hemma

Husteamet visningshus på Nybygget i Arlandastad ett modernr brunt och ett klassiskt röttVälkommen att utforska nya sajten och få en känsla för vad vi på Husteamet har att erbjuda. Ta en titt bland våra husmodeller, gå på digital rundvandring i husen med hjälp av vårt interaktiva verktyg, och hitta information om regler för attefallshus och härlig inspiration i vår blogg. Ris eller ros att dela ut? Vi välkomnar alltid feedback – kontakta oss via vårt kontaktformulär.

Det har varit en ära att som Attefallsteamet få hjälpa kunder hitta och bygga sina drömhus och göra huset till sitt eget. Nu ser vi fram emot att som Husteamet kunna göra just det åt många fler. Välkommen till oss på Husteamet, känn dig som hemma.

 

 

Ring oss och fråga